Tartufata este un produs absolut delicios.
Consta dintr-un un amestec de 1% trufe de vara (Tuber aestivum Vitt) , ciuperci (Agaricus bisporus), ulei de măsline extravirgin, ulei de floarea soarelui, masline negre, aroma, sare.
Pentru a exploata optim calitatile produsului, vă recomandăm să utilizaţi o cantitate de 15-20 g de sos pe persoană, încălzite pentru 5 minute in tigaie după care adăugati doar sare si ulei de masline extra-virgin.
Este ideal ca topping pentru crostini şi umpluturi, aperitive, paste şi preparate din carne, omlete dar si ca bază pentru toate felurile de mâncare cu trufe.
{{#comments}}-
{{author}}
{{addedDate}}
{{subject}}
{{#hasRating}}
{{rating}} / 5
{{/hasRating}}
{{comment}}
{{#hasReplies}}
{{/comments}}
{{/hasComments}}{{#replies}}-
{{author}}
{{addedDate}}
{{reply}}
{{/replies}}
{{/hasReplies}}