Livrare GRATUITA in Bucuresti pentru comenzile mai mari de 250 LEI!
Bibi Graetz Testamatta 2015
Perioada optimă de consum: 2019 - 2042
Producător: Bibi Graetz - Toscana
Soi: 100% Sangiovese - vițe vechi de 50-80 ani
Culoare: roșu-rubiniu
Miros: buchet magnific de coajă de portocală rasă, prune, cedru și petale de trandafir
Gust: rafinat, persistent și intens, cu tanini mătăsoși, corp plin, arome fascinante de fructe roșii, ceai, coajă de copac, pământ umed și piele nouă; sfârșit lung și persistent, cu o delicată salinitate în final
Recomandări gastronomice: bistecca alla fiorentina, vițel, vânat, miel, porc, prosciutto, salam toscan, paste cu sos de carne, pizza cu legume, legume la grătar, brânzeturi
Alcool: 13,5%
Temperatura de servire: 16-18°C
Fermentat în baricuri deschise, cu batonaj manual de 6-8 ori pe zi. Maturat 24 luni în stejar franțuzesc și 6 luni la sticlă.
Descrierea oenologului: ”Coajă de portocală rasă, prune, cedru și petale de trandafir. Corpolent, rafinat, cu tanini mătăsoși și sfârșit lung. Persistent și intens. Subton sărat în final.”
99 Puncte James Suckling: ”Un vin senzațional. Cel mai bun Testamatta făcut vreodată. Arome fascinante de fructe roșii, ceai, coajă de copac, pământ umed și piele nouă. Corp plin, tanini mătăsoși și sfârșit suculent. Îmi plac dinamismul și textura acestui vin roșu mare. E minunat dacă îl degustați acum, dar va fi mai bun în 2021.”
Descriere
Bibi Graetz Testamatta 2015 Perioada optimă de consum: 2019 - 2042 Producător: Bibi Graetz - Toscana Soi: 100% Sangiovese - vițe vechi de 50-80 ani Culoare: roșu-rubiniu Miros: buchet magnific de coajă de portocală rasă, prune, cedru și petale de trandafir Gust: rafinat, persistent și intens, cu tanini mătăsoși, corp plin, arome fascinante de fructe roșii, ceai, coajă de copac, pământ umed și piele nouă; sfârșit lung și persistent, cu o delicată salinitate în final Recomandări gastronomice: bistecca alla fiorentina, vițel, vânat, miel, porc, prosciutto, salam toscan, paste cu sos de carne, pizza cu legume, legume la grătar, brânzeturi Alcool: 13,5% Temperatura de servire: 16-18°C Fermentat în baricuri deschise, cu batonaj manual de 6-8 ori pe zi. Maturat 24 luni în stejar franțuzesc și 6 luni la sticlă. Descrierea oenologului: ”Coajă de portocală rasă, prune, cedru și petale de trandafir. Corpolent, rafinat, cu tanini mătăsoși și sfârșit lung. Persistent și intens. Subton sărat în final.” 99 Puncte James Suckling: ”Un vin senzațional. Cel mai bun Testamatta făcut vreodată. Arome fascinante de fructe roșii, ceai, coajă de copac, pământ umed și piele nouă. Corp plin, tanini mătăsoși și sfârșit suculent. Îmi plac dinamismul și textura acestui vin roșu mare. E minunat dacă îl degustați acum, dar va fi mai bun în 2021.”
Detalii
Producator: Bibi Graetz
Tip: Sec
Cantitate: 0.75 L
Tara De Origine: Italia
Concentratie Alcool: 14%
Culoare: Rosu
Comentarii
{{#comments}}-
{{author}}
{{addedDate}}
{{subject}}
{{#hasRating}}
{{rating}} / 5
{{/hasRating}}
{{comment}}
{{#hasReplies}}
{{/comments}}
{{/hasComments}}{{#replies}}-
{{author}}
{{addedDate}}
{{reply}}
{{/replies}}
{{/hasReplies}}