Livrare GRATUITA in Bucuresti pentru comenzile mai mari de 250 LEI!
Montemajor ”Quattronotti” Negroamaro Appassimento 2022
Producător: Azienda Montemajor - Puglia
Soi: Negroamaro - struguri recoltați în patru nopți (Quatronotti)
Culoare: roșu-rubiniu închis
Miros: proaspăt, debordează de note de fructe negre (mure, prune coapte, cireșe negre) și condimente
Gust: savuros, cu corp plin, tanini și aciditate echilibrate și arome opulente și dulci de afine, zmeură neagră, cireșe negre, prune uscate și gem de mure, completate de note de lemn dulce, piper alb și o adiere de piele; sfârșit persistent și aromat
Recomandări gastronomice: antreuri, preparate din carne (vițel, iepure, miel), osso bucco, pizza cu gorgonzola, brânzeturi
Alcool: 14,5%
Temperatura de servire: 15-18°C
98 Puncte Luca Maroni
***
Montemajor este proprietatea unui renumit oenolog, Mario Ercolino și a soției sale, Roberta Pirone. Deși podgoria este situată în Campania, cei doi soți au cumpărat, în timp, mai multe vii din sudul Italiei. Atent alese, ele au o expunere extraordinară, vițe vechi și un potențial formidabil. Mario Ercolino a învățat să facă vin de la părinții săi, alături de care a lucrat la cunoscuta lor proprietate Feudi di San Gregorio, cea care a pus Campania pe harta mondială a vinului. Vinurile lui sunt recunoscute pentru corpolență, puritatea fructului și finețea deosebită. De regulă, el recoltează cu 7 - 10 zile mai târziu, pentru a obține un surplus de maturitate și intensitate. Este foarte iubit de critici și, în special, de Luca Maroni.
La Montemajor, strugurii sunt presați foarte delicat, iar fermentația are loc în tancuri de inox, la temperatură controlată.
Descriere
Montemajor ”Quattronotti” Negroamaro Appassimento 2022 Producător: Azienda Montemajor - Puglia Soi: Negroamaro - struguri recoltați în patru nopți (Quatronotti) Culoare: roșu-rubiniu închis Miros: proaspăt, debordează de note de fructe negre (mure, prune coapte, cireșe negre) și condimente Gust: savuros, cu corp plin, tanini și aciditate echilibrate și arome opulente și dulci de afine, zmeură neagră, cireșe negre, prune uscate și gem de mure, completate de note de lemn dulce, piper alb și o adiere de piele; sfârșit persistent și aromat Recomandări gastronomice: antreuri, preparate din carne (vițel, iepure, miel), osso bucco, pizza cu gorgonzola, brânzeturi Alcool: 14,5% Temperatura de servire: 15-18°C 98 Puncte Luca Maroni *** Montemajor este proprietatea unui renumit oenolog, Mario Ercolino și a soției sale, Roberta Pirone. Deși podgoria este situată în Campania, cei doi soți au cumpărat, în timp, mai multe vii din sudul Italiei. Atent alese, ele au o expunere extraordinară, vițe vechi și un potențial formidabil. Mario Ercolino a învățat să facă vin de la părinții săi, alături de care a lucrat la cunoscuta lor proprietate Feudi di San Gregorio, cea care a pus Campania pe harta mondială a vinului. Vinurile lui sunt recunoscute pentru corpolență, puritatea fructului și finețea deosebită. De regulă, el recoltează cu 7 - 10 zile mai târziu, pentru a obține un surplus de maturitate și intensitate. Este foarte iubit de critici și, în special, de Luca Maroni. La Montemajor, strugurii sunt presați foarte delicat, iar fermentația are loc în tancuri de inox, la temperatură controlată.
Detalii
Producator: Montemajor
Tip: Sec
Cantitate: 0.75 L
Tara De Origine: Italia
Concentratie Alcool: 14,5%
Culoare: Rosu
Comentarii
{{#comments}}-
{{author}}
{{addedDate}}
{{subject}}
{{#hasRating}}
{{rating}} / 5
{{/hasRating}}
{{comment}}
{{#hasReplies}}
{{/comments}}
{{/hasComments}}{{#replies}}-
{{author}}
{{addedDate}}
{{reply}}
{{/replies}}
{{/hasReplies}}